Våra tjänster

Elinstallationer för din fastighet.

Från oss får du antingen helhetslösningar som vi optimerar tillsammans med dig eller så kan vi leverera en del av en större helhet. Vi erbjuder även el-planering, detta för att kunna effektivera kostnader samt hitta rätt lösningar åt dig.
Utöver traditionella elinstallationer erbjuder vi en hel del andra tjänster och specialsystem. Med ett krävande projekt då kommer våra starka sidor fram, var vi slipper och visa att vi verkligen satsar på kunden.

För vissa specialsystem använder vi underleverantörer som har specialiserat sig på ett visst område, detta för att kunna leverera en driftsäker helhetslösning med högsta möjliga kvalitet.
Nedan listas en del av de specialsystem som vi leverarar.

· Brandalarm
· Nödbelysning
· Datasystem
· Antennsystem
· Knx-system samt programmering
· Dali-system samt programmering
· free@home objekt
· Inbrottsalarm
· Kameraövervakning
· Solpaneler

Ta kontakt ifall du önskar mera info om något av dessa.

Om du har färdig el-planering för ditt projekt och önskar få en offert, ta kontakt så återkommer vi.

Servicearbeten

Servicearbeten är en skild del inom vår verksamhet var vi tillsamman med kunden sökt upp den nivå på servicen som kunden önskar. Allt från mindre enstaka service-arbeten till helhetsansvar för underhållet i industrifastighter samt över maskinparken.

Kvalitet

Vi följer vårt interna kvalitetssystem och vi jobbar enligt gällande lagar och bestämmelser, vi försöker dessutom att hålla rent och snyggt runt oss för att alla skall trivas på arbetsplatsen. Vår personal är vår största styrka och de har kunnande som upprätthålls konstant.

Go Green

Vi tänker på miljön genom att återvinna allt som går samt att minimera spill och skräp från våra projekt. VI jobbar mot ett papperslöst kontor och med hjälp av GPS i bilarna kan arbetsledningen minimera extra körning på serviceuppdrag. Vi tror att elbilar är ett sätt att spara på miljön i framtiden och har därför har specialiserat oss på laddstationer för elbilar, i företaget har vi 2st elbilar. Solpaneler är något som vi också installerar och projekt var detta är en del av helheten blir hela tiden vanligare.